HomeContactUw mening Language
fr | nl | en

Vanaf het moment dat u over de drempel stapt, voelt Rouge Tomate aan als een oase van rust, een plek waar uw dagritme even vertraagt en plaats maakt voor een deugddoend intermezzo. De inrichting, het design en het decor stralen een lichte en zachte sfeer uit.

De 4 fundamenten van het Rouge Tomate design staan garant voor het goede gevoel dat u krijgt als u er vertoeft:

Het licht. Het warme, gezellige en harmonieuze licht neemt een centrale plaats in de architectuur van Rouge Tomate. Het evolueert mee met de cadans van de dag: van stralend en natuurlijk helder overdag tot zacht en intiem tijdens de avond. Zo creëert het licht op een natuurlijke manier ruimtes die gezellig overkomen.

De materialen. Ze zijn een eerbetoon aan de natuur en het licht: zuiver hout, koper, katoen, linnen en natuursteen. Deze materialen zijn een feest voor de zintuigen, een lust voor het oog en een plezier om te voelen. Zij spelen een belangrijke rol in de gezelligheid en de subtiele energie dat Rouge Tomate zo bijzonder maakt.

Het geluid. Er wordt buitengewoon veel aandacht besteed aan de akoestiek van de ruimtes. Het gebruik van welbepaalde materialen, de precieze technische regeling in combinatie met een zorgvuldig samengestelde muziekkeuze, scheppen een ontspannen sfeer die nooit opdringerig overkomt.

Het groen. Of het nu onze majestueuze tuin betreft in Brussel, de decoratie van de tafels of de suggesties in de kunstwerken aan de wand. De sterke aanwezigheid van groen draagt bij tot de frisse, verkwikkende sfeer.


© 2008 Rouge Tomate • ContactPrivacybeleidWettelijke vermeldingenFotokredietenWeb Agency Glucône