HomeContactUw mening Language
fr | nl | en

Rouge Tomate® is geboren uit een roeping: de missie om het plezier van het tafelen te verbinden aan gebalanceerde voeding, in een omgeving die welzijn uitstraalt.

De restaurants van Rouge Tomate zijn de eerste die integraal de principes toepassen van het SPE ®-statuut (Sanitas Per Escam of “Gezondheid door Voeding”). De keuken van Rouge Tomate is een passionele uiting van de waarheid van elk product. Het is een uitnodiging om een moment van intens gastronomisch genot te beleven, en dat terwijl u nietsvermoedend de voordelen haalt uit een evenwichtige samenstelling van uw menu. Dit alles dankzij de nauwe samenwerking tussen onze chefs en onze voedingsdeskundigen.

Elk detail in onze restaurants is erop gericht u een verkwikkende “break” te bieden, in een sober en tegelijkertijd onbeperkt comfort, een mix van zachtheid en energie.

Onze naam is een getuigenis van wat we zijn. Onze passie voor mensen en producten en het genot van lekker eten worden gesymboliseerd door het Rouge (rood), en dat in combinatie met het perfecte evenwicht en de frisheid van een plukverse Tomate (tomaat).


© 2008 Rouge Tomate • ContactPrivacybeleidWettelijke vermeldingenFotokredietenWeb Agency Glucône